Salg af hårde hvidevarer

Salg af hårde hvidevarer er noget vi hos Byens Lys Service i Slangerup, har stor erfaring med. Du kan se vores udvalg af hårde hvidevarer nedenfor. Vi sælger hårde hvidevarer som vaskemaskiner, komfurer tørretumblere og køleskabe fra en række velkendte mærker.

 

Bosch tørretumbler

Vejl.pris kr. 7.499,-

Tilbudspris kr. 5.595,- inkl. moms

Produkt nr.: WTH85V86DNBL

Voss komfur VKK60300HVBL

Voss komfur

Vejl.pris kr. kr. 9.595,-

Tilbudspris kr. 5.695,- inkl. moms

Produkt nr.: VKK60300HVBL

Bosch vaskemaskine WAN28286DNBL

Bosch vaskemaskine

Vejl.pris kr. 8.099,-

Tilbudspris kr. 5.195,- inkl. moms

Produkt nr.: WAN28286DNBL

Bosch køle/fryseskab

Vejl.pris kr. 7.399,-

Tilbudspris kr. 5.495,- inkl. moms

Produkt nr.: KGV36VWEASBL

Mange års erfaring med salg af hårde hvidevarer

Vores mange års ekspertise, samt en stor interesse og viden om hårde hvidevarer har gjort os til et af de førende firmaer i Nordsjælland, inden for salg af hårde hvidevarer. Vi kan garantere, at du altid får de bedste produkter til de bedste priser. Vi har en store kundekreds der spreder sig over hele Sjælland, blandt andet fra byer som København, Frederikssund og Roskilde som alle har været glade for vores rådgivning omkring salg af hårde hvidevarer.

Salg af hårde hvidevarer i København og Roskilde

Du er også meget velkommen til at komme forbi og se vores udvalg af hårde hvidevarer samt tilbehør. På denne måde kan du måske lettere komme frem til, hvilket produkt der passer til dig og dine behov. Vi har mange kunder fra Frederikssund, Roskilde, København og i Nordsjælland.

Vi står altid til rådighed med rådgivning og vejledning. Vi holder os løbende opdateret med udviklingen inden for hårde hvidevarer.

Salg af hårde hvidevarer af kvalitet

Når det kommer til salg af hårde hvidevarer, vil vi ikke gå på kompromis med kvaliteten. Hos os finder du alle de gode mærker, da vi kun forhandler de bedste af de bedste hårde hvidevarer. Vi sælger produkter fra eksempelvis Siemens og Electrolux. Vi ved alt, om de produkter vi sælger og kan med garanti hjælpe dig til at finde frem til præcis det produkt der passer til dig og dine behov.

Salg og reparation

Hos os er der ingen overpriser eller ekstra gebyrer, så du får altid det du betaler for. Vi sætter en ære i at kunne yde en god service og gode priser. Vi sælger ikke kun hårde hvidevarer, vi rådgiver og vejleder også vores kunder, samt udfører reparationer af hårde hvidevarer i hele Nordsjælland og København.

Udover salg af hårde hvidevarer tilbyder vi også reparation af hårde hvidevarer. Oplever du problemer med din opvaskemaskine, køleskab eller lignende, kommer vi gerne ud til din adresse og ser om det er noget der kan repareres. Vi ser altid reparation som den bedste løsning, hvis det er muligt.

Reparation af hårde hvidevarer, kan både spare dig for en masse penge, og miljøet for en masse skrald.

 

Vil du vide mere?

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende vores salg af hårde hvidevarer, reparation eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi sidder klar ved telefon og mail på vores kontor i Slangerup. Kontakt os på telefonnr. 48 18 89 15 eller gå til vores kontaktside

Kontakt os

Byens Lys Service ApS
Manderupvej 5 B
3550 Slangerup

Tlf: 48 18 89 15
E-mail: adm@byens-lys.dk