Reparation af køleskab

Det er aldrig sjovt, hvis der er problemer med køleskabet. Men heldigvis kan en reparation af køleskab oftest klare problemerne. Et køleskab der ikke fungerer optimalt, kan betyde forkert temperatur, forrådnelse af fødevarer, vand i køleskabet, dyre elregninger eller andre uhensigtsmæssige tilstande.

Derfor er det vigtigt, at man altid sørger for at holde sit køleskab i en god stand. Der er ikke mange moderne hjem der i dag kan, eller vil, leve uden køleskab, og dette med god grund.

Vi har mange års erfaring med reparation af køleskabe i byer som Slangerup, Nordsjælland, Frederikssund, København og Roskilde.

Vi klarer problemerne med dit køleskab

Køleskabet må siges at være en af vores århundredes bedste opfindelser. Køleskabet gør det muligt for os at opbevare fødevarer uden at tilsætte usunde konserveringsmidler eller bruge andre metoder der forringer madens smag og vitalitet.

Selvfølgelig kan der opstå problemer med et køleskab, sådan er det med al elektronik, heldigvis kan en reparation af køleskabet i de fleste tilfælde klare problemet.

Reparation af køleskab frem for udskiftning er ofte mere optimalt

Man kan få problemer med selv de bedste og dyreste køleskabe. De fleste moderne hårde hvidevarer er bygget til at kunne holde i mange år, men med alt elektronik kan der opstå problemer.

Man bør altid overveje en reparation, hvis man oplever problemer med sit køleskab. Bliver reparationen af køleskabet udført korrekt kan det holde i mange år. Herved kan du spare dig selv for en masse penge, og miljøet for en masse skrald.

Forsøg først med en reparation

Reparation må ses som den bedste løsning når dette er muligt. Det er synd og skam at smide et velfungerende køleskab ud, hvis dette kan repareres. Hos Byens Lys Service i Slangerup har vi mange års erfaring inden for reparation af køleskabe, vi finder altid frem til det konkrete problem, og kan hurtigt fortælle dig om der skal en reparation til.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder reparation af køleskab

Har du oplevet problemer med dit køleskab, kontakt os da hurtigst muligt. Vi sidder klar ved telefonen på vores kontor i Slangerup, og besvarer gerne dine spørgsmål. Vi udfører reparationer i hele Nordsjælland, København, Frederikssund, Roskilde og Slangerup. Hos os får du altid god service og de dygtigste håndværkere ud til at ordne dine problemer.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller en samtale om hvad vi kan gøre for dig. Kontakt os på telefonnr. 48 18 89 15, skriv en mail til adm@byens-lys.dk eller gå til vores kontaktside.

Vi reparerer også tørretumblere, komfur & ovne, vaskemaskiner samt opvaskemaskiner.

Nogle af de mest almindelige fejl, der kan opstå ved dit køleskab 

  • Køleskabet eller fryseren køler ikke nok  
  • Køleskabet er for koldt  
  • Frost og isdannelse i fryseren:  
  • Køleskabet lækker vand:  
  • Køleskabet larmer konstant  
  • Vanddanner i bunden af køleskabet:  

For at forhindre mange af disse problemer er det vigtigt regelmæssigt at rengøre og vedligeholde køleskabet, herunder rengøring af kondensatorerne, afløbsrør og tjekke dørpakningen. Hvis du oplever problemer med dit køleskab, er det altid en god idé at konsultere med brugermanualen eller du kan kontakte en af vores professionelle serviceteknikere på tlf: 48 18 89 15. 

Kontakt os

Byens Lys Service ApS
Manderupvej 5 B
3550 Slangerup

Tlf: 48 18 89 15
E-mail: adm@byens-lys.dk