Vi reparerer din ovn og komfur

Driller dine hvidevarer og har du brug for reparation af komfur & ovne?
Vi har hos Byens Lys Service mange års erfaring inden for reparationer af hårde hvidevarer. Dette gælder naturligvis også reparationer af din ovn eller komfur, hvis det skulle være gået i stykker. Det kan være en dyr fornøjelse at købe ny ovn eller komfur, og det kan derfor godt betale sig at få repareret din nuværende, så den er klar til brug igen. Vi har mange års erfaring, og har stået for reparation af komfur & ovne i København, Frederikssund, Nordsjælland, Roskilde og Slangerup.

Bestil en servicetekniker

Hvis uheldet skulle være ude, kan du bestille en servicetekniker, som står klar til at løse opgaven for dig. Vi reparerer alle former for hårde hvidevarer og er specialister inden for mærker som Blomberg og Electrolux. Nye ovne og komfurer er lavet til at kunne holde i mange år, dog kan der desværre opstå problemer, som ofte kan klares uden, at du behøver at investere i ny ovn eller komfur. Her kan en reparation være en fornuftig og billigere løsning.

Har du brug for vores hjælp?

Hvis du har brug for vores hjælp, så er vi hos Byens Lys Service klar til at hjælpe dig med reparationen af din ovn eller komfuret. Vi er beliggende i Slangerup, tæt på Frederikssund og hjælper mange kunder i Roskilde, København og Nordsjælland. Ring til os på telefon 48 18 89 15, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi reparerer også tørretumblere, vaskemaskiner, køleskabe samt opvaskemaskiner.

Kontakt os

Byens Lys Service ApS
Manderupvej 5 B
3550 Slangerup

Tlf: 48 18 89 15
E-mail: adm@byens-lys.dk