Effektiv reparation af tørretumblere

Hvis din tørretumbler pludselig står af, skal du ikke smide den ud med det samme. Vi råder altid vores kunder til at vente med at udskifte til en ny tørretumbler, da det kan være muligt at reparere den, så den kan fungere optimalt igen. Vi har erfaring med reparation af tørretumblere fra vores mange opgaver i byer som København, Roskilde, Slangerup, Frederikssund og Nordsjælland. Ring derfor altid til os, så vi kan få mulighed for at kigge på den.

Brug for reparation af tørretumbler? Vi kigger forbi

Vi vil meget gerne kigge forbi din adresse, hvor vi hurtigt kan afgøre om din tørretumbler kan repareres eller skal udskiftes til en ny. Hvis det er muligt at reparere den, gør vi det gerne på stedet, så du hurtigt kan få en velfungerende tørretumbler igen. En tørretumbler kan holde i mange år, og den fortjener derfor at få et eftersyn inden den bliver smidt ud. Levetiden kan måske forlænges yderligere, hvis den bliver inspiceret af os. Det er derfor altid en god ide at undersøge mulighederne for reparation af tørretumblere.

Brug for hjælp til din tørretumbler?

Hos Byens Lys Service gør vi alt for at hjælpe vores kunder med reparation af tørretumblere. Vi kan med vores placering i Slangerup hjælpe kunder i det omkringliggende område, heriblandt Frederikssund, Roskilde, København og Nordsjælland. Hvis du har brug for vores hjælp, er du velkommen til at kontakte os på telefon 48 18 89 15 eller mail på adm@byens-lys.dk.

Vi reparerer også vaskemaskiner, komfur & ovne, køleskabe samt opvaskemaskiner.

Nogle af de mest almindelige fejl, der kan opstår ved din tørretumbler

  • Tørretumbleren tænder ikke 
  • Tøjet bliver ikke tørt, selvom maskinen har kørt 
  • Maskinen bliver overophedet 
  • Tørretumbleren laver for meget støj, når den kører 
  • Tromlen rotere ikke 
  • Fejlkoder på displayet 

For at forhindre mange af disse problemer er det vigtigt regelmæssigt at rengøre og vedligeholde din tørretumbler. Dette inkluderer rengøring af filtre, udluftningsslanger og udluftningsudgange. Hvis du oplever problemer med din tørretumbler, er det altid en god idé at konsultere med brugermanualen eller du kan kontakte en af vores professionelle serviceteknikere på tlf: 48 18 89 15.
 

Kontakt os

Byens Lys Service ApS
Manderupvej 5 B
3550 Slangerup

Tlf: 48 18 89 15
E-mail: adm@byens-lys.dk