Salg af Electrolux i Nordsjælland

Her hos Byens Lys Service i Slangerup sætter vi en ære i, at leverer den bedste service og de bedste produkter til den bedste pris.

Vi er eksperter i salg af Electrolux produkter

Med vores store erfaring, bl.a. i København, Roskilde, Frederikssund, Slangerup og Nordsjælland, indenfor salg af Electrolux produkter, kan vi vejlede dig til det bedste valg. Electrolux er et kvalitetsprodukt og vi tilbyder derfor vores kunder dette mærke. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken løsning du skal vælge, så står vi klar med professionel rådgivning.

Foruden salg af hårde hvidevarer, råd og vejledning, tilbyder vi også reparation af hårde hvidevarer. Igen kan vi tilbyde dig den bedste service til den billigste pris.

Husk at vi også tilbyder hårde hvidevarer fra f.eks. Siemens, Bosch og Samsung.

Electrolux leverer altid god kvalitet og lækkert design

Når vi vælger at sælge hårde hvidevarer fra Electrolux, gør vi det fordi, Electroluxs produkter lever op til vores høje og strenge krav til kvalitet, funktionalitet og design.

Electrolux produkter er altid af den bedste kvalitet, designet er lækkert, moderne og diskret, og passer ind i de fleste hjem. Det kan altid betale sig at investere i Electrolux produkter.

Kontakt os på telefonnr. 48 18 89 15 eller gå til vores kontaktside

      

Kontakt os

Byens Lys Service ApS
Manderupvej 5 B
3550 Slangerup

Tlf: 48 18 89 15
E-mail: adm@byens-lys.dk