Hurtig reparation af din vaskemaskine

Vi klarer reparation af vaskemaskiner

For os er det vigtigt at kunne hjælpe vores kunder, når de har problemer derhjemme. Dette gælder uanset om det er vaskemaskinen, ovnen eller opvaskemaskinen der er stået af. Kort fortalt, vi kan hjælpe med alle reparationer inden for hårde hvidevarer. Vi er specialister i reparation af vaskemaskiner og har mange års erfaring fra opgaver i byer som København, Roskilde, Frederikssund og Nordsjælland.

Tingene skal fungere i en travl hverdag

Vi ved, hvor træls det er at stå uden en vaskemaskine i en travl hverdag, hvor vasketøjsbunken hurtigt vokser. Derfor skal det være nemt og hurtigt at vaske tøjet, og vaskemaskinen skal for alt i verden fungere uden problemer. Men når man mindst venter det, står vaskemaskinen pludselig af, og du har hurtigst muligt brug for, at den bliver lavet igen. Derfor står vi hos Byens Lys Service altid klar til at hjælpe dig med reparation af din vaskemaskine, så du hurtigt kan være kørende igen.

Kontakt os for reparation af vaskemaskiner

Vi ønsker at hjælpe vores kunder hurtigst muligt, så ring endelig til os, når du har brug for hjælp. Vi er beliggende i Slangerup, tæt på Frederikssund, hvor vi hjælper mange kunder. Vi har desuden opgaver i Roskilde, København og i store dele af Nordsjælland. Kontakt os på telefon 48 18 89 15, så vi kan få din vaskemaskine til at fungere igen.

Vi reparerer også tørretumblere, komfur & ovne, køleskabe samt opvaskemaskiner.

Kontakt os

Byens Lys Service ApS
Manderupvej 5 B
3550 Slangerup

Tlf: 48 18 89 15
E-mail: adm@byens-lys.dk