Hurtig reparation af din vaskemaskine

Vi klarer reparation af vaskemaskiner

For os er det vigtigt at kunne hjælpe vores kunder, når de har problemer derhjemme. Dette gælder uanset om det er vaskemaskinen, ovnen eller opvaskemaskinen der er stået af. Kort fortalt, vi kan hjælpe med alle reparationer af hårde hvidevarer. Vi er specialister i reparation af vaskemaskiner og har mange års erfaring fra opgaver i byer som København, Roskilde, Frederikssund og Nordsjælland.

Vaskemaskinen skal fungerer i en travl hverdag

Vi ved, hvor træls det er at stå uden en vaskemaskine i en travl hverdag, hvor vasketøjsbunken hurtigt vokser. Derfor skal det være nemt og hurtigt at vaske tøjet, og vaskemaskinen skal for alt i verden fungere uden problemer. Men når man mindst venter det, står vaskemaskinen pludselig af, og du har hurtigst muligt brug for, at den bliver lavet igen. Derfor står vi hos Byens Lys Service altid klar til at hjælpe dig med reparation af din vaskemaskine, så du hurtigt kan være kørende igen.

Kontakt os for reparation af vaskemaskiner

Vi ønsker at hjælpe vores kunder hurtigst muligt, så ring endelig til os, når du har brug for hjælp. Vi er beliggende i Slangerup, tæt på Frederikssund, hvor vi hjælper mange kunder. Vi har desuden opgaver i Roskilde, København og i store dele af Nordsjælland. Kontakt os på telefon 48 18 89 15 eller skriv en mail til os på adm@byens-lys.dk, så vi kan få din vaskemaskine til at fungere igen.

Vi reparerer også tørretumblere, komfur & ovne, køleskabe samt opvaskemaskiner.

Nogle af de mest almindelige fejl, der kan opstå ved din vaskemaskine

  • Vaskemaskinen tænder ikke 
  • Dårligt vaskeresultat 
  • Vandet dræner ikke ordentligt 
  • Vaskemaskinen lækker vand 
  • Vaskemaskinen vibrerer eller støjer unormalt 
  • Fejlkoder på displayet 
  • Dårlig lugt inde i vaskemaskinen 

 For at forhindre mange af disse problemer er det vigtigt regelmæssigt at rengøre og vedligeholde din vaskemaskine, herunder rengøring af filtre, kontrol af slanger og regelmæssig tømning og rengøring af vaskemiddelskuffer. Hvis du oplever problemer med din vaskemaskine, er det altid en god idé at konsultere med brugermanualen eller kontakte en af vores professionelle serviceteknikere på tlf: 48 18 89 15. 

Kontakt os

Byens Lys Service ApS
Manderupvej 5 B
3550 Slangerup

Tlf: 48 18 89 15
E-mail: adm@byens-lys.dk