Reparation af opvaskemaskine

Ønsker du reparation af opvaskemaskiner? De fleste moderne opvaskemaskiner er bygget til at holde i mange år. De kan tåle megen brug og slid, men somme tider kan der opstå fejl. Problemer og fejl opstår i alle former for elektronik og behøver ikke nødvendigvis at være et udtryk for, at maskinens kvalitet ikke er god nok. Ofte er det forkert brug, forkert installering eller slid, der gør udslaget for problemerne med eksempelvis opvaskemaskiner. Vi tilbyder reparation af vaskemaskiner så du slipper for at købe en ny. Vi er beliggende i Slangerup og med mange års erfaring har vi stået for reparation af vaskemaskiner i byer som København, Roskilde, Nordsjælland og Frederikssund.

Eksperter på området

Hos Byens Lys Service ved vi alt om opvaskemaskiner, og vi er eksperter i at reparere og klare eventuelle problemer. I mange tilfælde er det ikke nødvendigt at skifte maskinen ud, og en reparation kan klart anbefales i stedet for at skulle udskifte opvaskemaskinen. Det kan spare dig for unødvendige omkostninger og desuden er reparation bedre for miljøet.

Vi hjælper dig med reparation af opvaskemaskinen

Har du problemer med din opvaskemaskine, kontakt os da gerne. Vi kommer hjem til dig og inspicerer problemet, samt fikser det. Vi har mange års erfaring inden for reparation af hårde hvidevarer og hos os får du altid høflig betjening, professionel service og en fair pris. Ring gerne til os på telefon 48 18 89 15 eller skriv en mail til os på adm@byens-lys.dk. Vi er beliggende i Slangerup og hjælper bl.a. kunder med reparation af opvaskemaskiner i Frederikssund, Roskilde, København og Nordsjælland.

Vi reparerer også tørretumblere, komfur & ovne, køleskabe samt vaskemaskiner.

Nogle af de mest almindelige fejl, der kan opstår ved en opvaskemaskine 

  • Vandet dræner ikke ordenligt 
  • Dårligt rengørinsresultat 
  • Fejlkoder på displayet 
  • Sæbedispenser åbner ikke 
  • Opvaskemaskinen lækker 
  • Dårligt lugt inde i opvaskemaskinen 

For at forhindre mange af disse problemer er det vigtigt at regelmæssigt rengøre og vedligeholde opvaskemaskinen, herunder at tjekke og rense filtre, spulearme og afløbsslanger. Hvis du oplever problemer med din opvaskemaskine, er det altid en god idé at konsultere med brugermanualen eller kontakt en professionelle serviceteknikere på tlf: 48 18 89 15.

 

Kontakt os

Byens Lys Service ApS
Manderupvej 5 B
3550 Slangerup

Tlf: 48 18 89 15
E-mail: adm@byens-lys.dk