Salg af Siemens ' produkter

Vi tilbyder også salg af Siemens ' produkter. Vi mener at Siemens leverer produkter af højeste kvalitet og kan derfor stå inde for dem. 

Siemens' historie

Det er i dag over 100 år siden at elektroingeniøren Werner Siemens og urmageren Johann Georg Halske grundlagde den nu verdensomspændende virksomhed. Vi skal faktisk helt tilbage til 1847, hvor opfindelsen af visertelegrafen blev starten for virksomhedens store succes.

I begyndelsen arbejdede virksomheden med elektroniske produkter så som elevatorer, sporvogne, toge, telefoner og lyskilder. Ca 50 år efter virksomhedens start begyndte de at producerer hårde hvidevarer.

I 1906 udviklede virksomheden deres første støvsuger, denne støvsuger blev grundlaget for virksomhedens pionerende arbejde inden for udviklingen af husholdningsmaskiner og hårde hvidevarer. I dag udbyder virksomheden et bredt udvalg af forskellige elektroniske produkter, her i blandt en lang række af hårde hvidevarer.

Siemens produkter er altid af den bedste kvalitet, og designet er smagfuldt, enkelt og passer ind i de fleste hjem. 

 

Vi sælger hårde hvidevarer fra Siemens 

Vi er en seriøs og professionel forhandler af Siemensprodukter i hele Nordsjælland. Vi har i mange år forhandlet Siemens produkter og kan derfor tilbyde dig top kvalitet, de nyeste modeller og de bedste priser.

Mange års ekspertise og stor viden om hårde hvidevarer, har gjort os til en stor forhandler af hårde hvidevarer i Nordsjælland. Foruden salg af hårde hvidevarer, tilbyder vi også reparation af hårde hvidevarer, som for eksempel opvaskemaskiner og køleskabe. 

 

Kontakt os og hør mere om vores Siemens produkter 

Siemensprodukter er af fremragende kvalitet. Vi kan derfor stå inde for Siemensprodukter og er stolte af at kunne sælge dem til vores kunder.

Hos os får du altid den bedste service, samt de bedste priser. Vi rådgiver og vejleder altid vores kunder til, at finde frem til den maskine der passer bedst til deres konkrete behov, stil og smag.

Vi har i mange år serviceret vores kunder i hele Nordsjælland, Frederikssund, Roskilde og København, og vi sætter en ære i at yde en god behandling samt god service til vores kunder. Køber du hårde hvidevarer hos os, tilbyder vi naturligvis altid at komme og installere det nye produkt.

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud på reparation eller nykøb, kontakt os da gerne, vi sidder klar ved telefon og mail på vores kontor i Slangerup.

Kontakt os på telefonnr. 48 18 89 15 eller gå til vores kontaktside

 

 

Top