Effektiv reparation af tørretumblere

Hvis din tørretumbler pludselig står af, skal du ikke smide den ud med det samme. Vi råder altid vores kunder til at vente med at udskifte til en ny tørretumbler, da det kan være muligt at reparere den, så den kan fungere optimalt igen. Ring derfor altid til os, så vi kan få mulighed for at kigge på den.    

 

Vi kigger gerne forbi dig

Vi vil meget gerne kigge forbi din adresse, hvor vi hurtigt kan afgøre om den kan repareres eller skal udskiftes til en ny. Hvis det er muligt at reparere den, gør vi det gerne på stedet, så du hurtigt kan få en velfungerende tørretumbler igen. En tørretumbler kan holde i mange år, og den fortjener derfor at få et eftersyn inden den bliver smidt ud. Levetiden kan måske forlænges yderligere, hvis den bliver inspiceret af os.

 

Har du brug for vores hjælp?

Hos Byens Lys Service gør vi alt for at hjælpe vores kunder. Vi kan med vores placering i Slangerup hjælpe kunder i det omkringliggende område, heriblandt Frederikssund, Roskilde, København og Nordsjælland. Hvis du har brug for vores hjælp, er du velkommen til at kontakte os på telefon 48 18 89 15

 

Vi reparerer også vaskemaskinerkomfur & ovnekøleskabe samt opvaskemaskiner

Top